JITO Bantalan

Pabrikan Bantalan

JITO Bearing mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi ngahijikeun panilitian sareng pamekaran, ngahasilkeun sareng dagang. Éta mangrupikeun anggota asosiasi industri bantalan china, unit pamaréntahan asosiasi bantalan propinsi hébei, perusahaan berteknologi tinggi nasional. Manajer umum Shizhen Wu mangrupikeun panitia konperénsi konsultasi politik di county guantao. Kusabab didirikeun, éta parantos komitmen pikeun ngadamel kualitas luhur sareng bantalan presisi tinggi, kalayan tingkat kualitas P0 (Z1V1), P6 (Z2V2) sareng P5 (Z3V3). Merek anu kadaptar nyaéta JITO sareng ogé didaptarkeun di Uni Éropa.

  • 202061013583179647
  • office picture

Nganjang Pelanggan News

Koméntar média

Sapuluh tips pikeun perawatan bantalan anu leres

Naon kamampuan jam, skateboard sareng mesin industri? Éta sadayana ngandelkeun bantalan pikeun ngajaga gerakan puter lancar. Nanging, pikeun ngahontal reliabilitas, aranjeunna kedah dijaga ...

Ten tips for proper bearing maintenance